Ciprian Raul Romițan

Partner
ciprian.romitan@rvsa.ro (+4) 021.321.12.34

Ciprian, avocat cu experiență profesională de peste 10 ani, acordă consultanță, asistență și reprezentare juridică în litigii derivând din raporturi contractuale, delictuale și specifice dreptului societar, precum și în litigii de proprietate intelectuală, contencios administrativ și din domeniul insolvenței, un alt domeniu de interes fiind și dreptul penal.

Ciprian este doctor în drept, cu specializarea Drept penal, având teza de doctorat „Protecția penală a proprietății intelectuale”. Este autor și coautor a peste 20 lucrări, incluzând cursuri, monografii, dicționare, culegeri de practică judiciară comentată și acte normative. De asemenea este autor și coautor a numeroase studii și articole publicate în reviste de specialitate, cum ar fi: Revista de drept penal, Dreptul, Revista de științe juridice, Revista română de dreptul proprietății intelectuale.

Este membru fondator și vicepreședinte al Asociației Științifice de Dreptul Proprietății Intelectuale, membru fondator și redactor-șef al Revistei Române de Dreptul Proprietății Intelectuale și membru al Uniunii Juriștilor din România.

Este membru al Baroului București din anul 2002, iar începând cu anul 2013 este partener în cadrul SCA „Roș și Asociații”.

Limbi straine: engleză.